Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

ASVA, de vakbond voor jou en alle studenten

Gepubliceerd op 06-09-2024 16:00
Van torenhoge huren tot studieschulden en langstudeerboetes, van studiestress tot eenzaamheid: het leven van een student is niet altijd makkelijk. ASVA studentenvakbond zet zich in voor álle studenten in Amsterdam. Naast vertegenwoordiging biedt ASVA ook een aantal voordelen voor leden aan, zoals gratis rechtshulp, goedkope fietsen of het huren van allerlei apparatuur.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Strijdbaar

ASVA studentenvakbondExterne link is de vakbond voor alle WO-, HBO- en MBO-studenten van Amsterdam. ASVA is daarnaast onderdeel van de LSVB, de landelijke studentenvakbond. Hier werken we samen met andere studentenvakbonden in het belang van studenten in Nederland. Bijvoorbeeld, ASVA strijdt zowel op straat als aan de vergadertafel voor meer betaalbare studentenwoningen. Samen met de andere studentenvakbonden komen we in actie tegen de voorgenomen langstudeerboete.

Dienstverlenend

Onze balie staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ons bureau rechtsbijstand kan je huurcontract nalopen. Leden kunnen bij ons de goedkoopste legale fietsenExterne link van de stad kopen. Wil je een bakfiets of silent disco lenen? Of heb je interesse in een training over sociale veiligheid of werkdruk management? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Zie het overzicht van alle ledenvoordelenExterne link.

Word lid!

Dit alles kunnen we niet alleen! Word lid van ASVAExterne link. Nog beter, word actief lid en zet je in voor jezelf en je medestudenten. Bekijk onze bijbanen en vrijwilligerswerkExterne link.

Blijf op de hoogte

Volg ons op InstagramExterne link