Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Event

Laat je inspireren tijdens de Alumniweek

Laatst gewijzigd op 18-09-2024 16:22
Onze alumni maken impact. Op kleine én grote schaal, in Amsterdam, in Nederland, en daarbuiten. En daar zijn we trots op! Daarom vindt dit jaar de allereerste Alumniweek plaats, een week vol trainingen, lezingen en andere leuke activiteiten. Ook voor studenten wordt het een boeiende week. Kom jij inspiratie opdoen voor je eigen toekomst?
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
12-10-2024
Einddatum
18-10-2024
Meld je aan

Wat staat er op het programma?

Van 12 t/m 18 oktober kun je over de nieuwste wetenschappelijke inzichten horen van onze toponderzoekers. Ook zijn er filmvertoningen, documentaires, theater en stand-up comedy om je te inspireren. 

Een kleine greep uit het programma:

Fokking druk met Thijs Launspach en Brankele Frank

dinsdag 15 oktober, 17:00 – 18:00
Stress. Overspannen. Burn-out. Altijd druk zijn is misschien wel hét kenmerk van deze tijd. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Hoe komt het dat we te veel en te hard werken? Waarom leggen we zo veel druk op onszelf? En wat kun je zelf doen om te dealen met stress?

De Havermelkelite met Jonas Kooyman

woensdag 16 oktober, 17:00 – 18:00
Als je een Instagram-account hebt, ben je Jonas Kooyman vast al eens tegengekomen. Zijn alias @havermelkelite neemt de huidige generatie stedelijke elite onder de loep. In de wekelijks terugkerende rubriek ‘meest havermelkelite actie van het weekend’ steken inzenders zelf de draak met hun levensstijl. Maar zit er ook niet een diepere laag onder?

Bekijk het hele programma en meld je aan!Externe link